Ondersteuning voor jouw Common Ground omgeving

Je wilt als gemeente starten met digitale informatievoorziening maar hebt geen ervaring met het opzetten en onderhouden van Kubernetes? Kortom je zoekt ondersteuning. Geen probleem, Cyso levert en onderhoudt jouw Haven infrastructuur die specifiek voor Common Ground is ontwikkeld. Je kunt daarbij vertrouwen op onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring.

NEEM CONTACT OP
Overal ondersteuning

Bij Cyso maken wij het bouwen en onderhouden van jouw op Kubernetes gebaseerde Common Ground omgeving eenvoudig. Zo hou jij de focus op het gebruik en de ontwikkeling van de verschillende applicaties. Wij ondersteunen jouw developers bij het opzetten van de configuratie en de inrichting van de Common Ground omgeving. Zo kan jij eenvoudig starten met Common Ground en optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van Kubernetes.

Geen zorgen om de Kubernetes infrastructuur

Cyso zorgt voor het complexe beheer en onderhoud van de Kubernetes infrastructuur. Daardoor kan jij erop vertrouwen dat het fundament onder de digitale dienstverlening van jouw gemeente altijd werkt.

Wij monitoren proactief jouw Common Ground omgeving en grijpen razendsnel in als er zich problemen voordoen. Zo profiteer je van optimale veiligheid, beschikbaarheid en continuïteit van jouw Common Ground toepassingen..

Common Ground - Monitoring
Common Ground - Development

Ondersteuning bij onboarding en migratie voor common ground

Wij hebben veel ervaring bij het migreren van applicaties naar de cloud en helpen ook jou graag hiermee. Als je een bestaande applicatie geschikt wil maken voor Common Ground begeleiden we je tijdens het hele traject. We zorgen voor de optimale inrichting van je nieuwe platform, ondersteunen je tijdens de ontwikkeling van de nieuwe applicatie en begeleiden de uiteindelijke migratie van de oude naar de nieuwe omgeving.

Waarom Common Ground bij Cyso?

  • Hulp bij starten en ondersteunen Common Ground
  • Geen zorgen om complexe Kubernetes/Haven infrastructuur
  • Bijna 25 jaar managed hosting ervaring
  • ISO 20000, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd
  • Multidisciplinaire ondersteuning voor jouw teams
  • 24×7 monitoring en incident respons
Common Ground - Collaboration

Nauwe samenwerking met jouw ontwikkelaars

Wij werken nauw samen met jouw developers en leveranciers als implementatiepartner voor Common Ground toepassingen. Zij ontwikkelen en onderhouden de software en componenten volgens het Common Ground principe. Wij leveren het Common Ground platform voor deze diensten en verzorgen daarvoor het operationele beheer, 24×7 monitoring, beveiliging en de cloud infrastructuur.

Heb je wel een idee over een eigen applicatie maar zoek je hiervoor nog een geschikte partij? Wij brengen je graag in contact met één van onze partners.

Wij bieden Common Ground as a Service aan samen met Cyso. Zij hebben al ruim 20 jaar ervaring met het ontwerpen en beheren van omgevingen. Dat is waar hun kracht ligt. Onze kracht zit ‘m juist in het ontwikkelen van (open source) software en het bedenken van slimme architecturale oplossingen die digitale processen en ecosystemen kunnen versimpelen en verbeteren. Samen met Cyso kunnen wij een compleet product aanbieden.

Matthias Oliveiro

Co-owner, Conduction

Training voor DevOps en Kubernetes

Heb je nog onvoldoende kennis in huis om direct aan de slag te gaan met Kubernetes en Common Ground? Onze ervaring is dat training een cruciaal onderdeel is van een succesvolle implementatie van nieuwe technologieën zoals Kubernetes. Daarom heeft Cyso in samenwerking met DevOn een training opgesteld. De training is gericht op DevOps engineers die hands-on ervaring willen met de technische componenten van Common Ground, zoals Kubernetes, GitLab en Helm. Door deze training ben je razendsnel up to speed en kan je aan de slag met Common Ground.

Meer informatie over onze DevOps training

Common Ground - Training